PDA

View Full Version : Vista Admin Problem.


FerNzGFX
02-25-2009, 11:56 AM
I'm trying to install Pinnacle Studio 9. I have the cd. And when I put it in it says I need admin rights to install it... My account is the admin though. I'm on a 32-bit btw.. Any suggestions?

Snake
02-25-2009, 11:58 AM
Right click and click run as admin, if that doesn't work, click on the start button in vista, then click on your user pic and click turn UAC on or off. Turn it off, restart and it should work.

FerNzGFX
02-25-2009, 12:01 PM
I tried right clicking and looking for Run as administrator before but it wasn't there :/ And I didn't see anything about UAC.

Saints
02-25-2009, 12:06 PM
Start then type in the search bar ''command'' or ''command prompt''
When you found it, right click run it as administrator.

Type, in the the command prompt

net users Administrator /active:yes

Make sure the ''a'' of ''Administrator'' is in capital.

Now press enter

and logout of the account and you'll see administrator.

Have fun.

FerNzGFX
02-25-2009, 12:09 PM
Okay I found the UAC and turned it off.. Now theres another problem.. It says it doesn't work with this version of windows or something...

Snake
02-25-2009, 12:13 PM
Okay I found the UAC and turned it off.. Now theres another problem.. It says it doesn't work with this version of windows or something...

Then its not compat with vista.

FerNzGFX
02-25-2009, 12:27 PM
I thought I read one the site that it was... W.e