PDA

View Full Version : I have a question


b0necrusher32
06-03-2008, 06:02 PM
I know this is in the wrong spot but I have a question.

If you have one computer in your house then replace it with another computer but same internet. Does your new computer have the same IP Address?:confused::confused::confused:

SativaSam
06-03-2008, 06:07 PM
I think it does. I believe to change your IP address it involves something like a different router.

XxX360H3r0XxX
06-03-2008, 06:08 PM
Yes Because Its Hook TO the Same Internet And You Are At Your Same Location
If You Change Your Internet You IP Address Will Change With It. Try Going to A Friend or Relative's House And I Brought A New PC ANd My IP Never Changed:thumbs

b0necrusher32
06-03-2008, 06:14 PM
Yes Because Its Hook TO the Same Internet And You Are At Your Same Location
If You Change Your Internet You IP Address Will Change With It. Try Going to A Friend or Relative's House And I Brought A New PC ANd My IP Never Changed:thumbs

Okay thanks guys cause I got a new comp comin in

XxX360H3r0XxX
06-03-2008, 06:17 PM
Okay thanks guys cause I got a new comp comin in

Ok. Check out Some Videos On Youtube On How To Change Your IP Address
P.S. Change The IP Address On The Computer You Are Getting.

b0necrusher32
06-03-2008, 06:45 PM
Ok. Check out Some Videos On Youtube On How To Change Your IP Address
P.S. Change The IP Address On The Computer You Are Getting.


No Im trying to keep the same IP Adress:thumbs

Eric Sherman
06-03-2008, 06:47 PM
You guys sure? You can change your IP address slightly simply by unplugging your modem...

b0necrusher32
06-03-2008, 06:48 PM
You guys sure? You can change your IP address slightly simply by unplugging your modem...

I'm never unplugging my modem though:thumbs

STM19
06-03-2008, 06:51 PM
It depends on what modem you got, dynamic modems change ip everything you turn them on.